Skip to content

Cava Gran

1r dia: Muro d’Alcoi – Agres

Etapa moderada, d’aproximadament 10 Kms i quasi 3 hores. Eixirem des de Muro, visitant les caves d’Agres i el Santuari de la Mare de Déu del Castell.

Bocairent

2n dia: Agres – Bocairent

Etapa moderada, d’aproximadament 15 Km i quasi 3 hores i mitja. Eixirem des del Santuari d’Agres i veurem la cava Don Miquel, la cova Bolumini, Ermita Sta. Bàrbera i Sant Jaume fins Bocairent.

Castell de Banyeres

3r dia: Bocairent – Banyeres de Mariola

Etapa senzilla, d’una hora i mitja i uns 8 Km aproximadament. Eixirem des de l’hotel de l’antiga estació de Bocairent fins a Banyeres. Gaudirem d’unes increïbles vistes i visitarem el castell- Fortalesa i diverses ermites.

Barranc del Cint

4t dia: Banyeres de Mariola – Alcoi

Etapa lineal, d’ aproximadament 25 Km i 5 hores i mitja. Eixirem des de Banyeres fins arribar a Alcoi, visitarem diferents masos, el càmping Mariola, i el barranc del Cint.

Castell de Cocentaina

5é dia: Alcoi – Cocentaina

Etapa moderada, d’uns aproximadament 15 Km i quasi 3 hores i mitja. Eixirem des d’Alcoi fins al Palau de Cocentaina. En aquesta etapa gaudirem de moltes panoràmiques, refugis, el castell de Cocentaina i l’ermita de Sta. Bàrbara.

El tio Pep

6é dia: Cocentaina – Muro d’Alcoi

Etapa moderada, d’uns aproximadament 16 Km i quasi 4 hores. Eixirem des del Palau de Cocentaina fins Muro d’Alcoi pel Montcabrer. Visitarem l’ermita de Sant Cristòfol, fontetes i el Cim de Montcabrer on podrem gaudir d’una magnífica panoràmica.